null
Oldaltérkép

Keszthelyi Ignácné: 

  • (2017.) Szigetbecse Község Önkormányzat Képviselő-testülete

„ Szigetbecséért”címet adományozza Keszthelyi Ignácné részére

 

 

Keszthelyi Ignácné Marika a méltán híres zarándokhely, Máriapócs szülötteként 1975-ben férjével, Ignáccal és 3 kiskorú gyermekével Szigetbecsét választotta lakóhelyéül és költözött kis falunkba. Bár szerettei távol voltak mégis hamar beilleszkedett a közösségünkbe.

Munkáját is településünkön végezte az akkor még működő ELZETT írószergyárban, a telep bezárásáig vezetőként tevékenykedett.

A jó célok érdekében soha nem kímélte idejét.    Hosszú évek óta fáradságot nem ismerve szervezi a nyugdíjas klub, illetve a hozzá tartozó kis közösség életét. Munkáját férje és gyermekei is segítik. Különböző rendezvények, kirándulások, a rendszeres klub estek, a fürdőkbe történő gyógyító hatású kirándulások, a kerékpár túrák, a klub-társakkal közös sütögetések állandó megszervezése kapcsolható a nevéhez. Településünk köztéri parkjainak virágosítása, gondozása is önként vállalt feladatai közé tartozik. A házi csiga tészta készítést is heti rendszerességgel végzi asszonytársaival együtt. Aktív tagja a Szigetbecsei Zenebarátok Körének, mely rendszeres fellépője a településünk szinte minden rendezvényének.

Három gyermeke, 9 unokája terelgetése mellett energikusságával, jóságával, sok-sok elkeseredett embertársának szerzett már derűs napokat.

 

Életútjának és Szigetbecse község társadalmi és kulturális életének érdekében végzett kiemelkedő munkájának méltó elismeréseként részére a Szigetbecse Község Önkormányzat Képviselő-testülete „ Szigetbecséért” címet adományozza.